Pressemeddelelse

FREDERIKSHAVN: Boxnord satser på brugervenlighed og lave priser. Alle skal adgang til Boxnord’s nye depotrum, det er nemt, billigt og sikkert.

I påsken åbnede Boxnord’s nyrenoverede lagerhal med depotrum i alle størrelser for private og mindre virksomheder i hele Nordjylland. Boxnord ligger centralt i Frederikshavn på Sjællandsvej 7. 

Boxnord bygger på automatisering og fleksibilitet. Priserne holdes helt i bund da kunderne selv står for booking via hjemmesiden. Systemet udsteder en kodeadgang, betalingen foregår automatisk, og der er ingen bindingsperiode, så folk bestemmer selv hvor meget plads og hvor længe. Helt enkelt.

”Det skal være nemt og billigt for kunderne, og med få klik på hjemmesiden har du betalt og lejet præcist det depotrum der passer til dine behov. Så bliver det ikke nemmere, og priserne de er værd at køre efter” Siger Direktør Rene Pedersen, der tilføjer at Boxnord henvender sig til både erhverv og private i hele Nordjylland.

Vi vil være bedst og billigst

Generelt oplever vi større efterspørgsel efter depotrum. Virksomheder ønsker ikke at bruge dyre butiks- eller kontor m2 til opbevaring eller lager. Private vil generelt gerne have ekstra plads i garagen, skuret eller kælderen, og så er det bekvemmeligt med nogle ekstra m2 til lave priser.

Priserne i bund og faciliteterne i top

Automatiseringen gør, at priserne holdes helt i bund selvom faciliterne er helt i top. Hallen er opvarmet og videoovervåget, der er 24/7 adgang til både bookning og til de lukkede/private depotrum. Der er optimale tilkørselsforhold for både personbiler, varevogne og trailere, så kan alle bruge faciliteterne

Mere information om Boxnord?                                                   

Kontakt:

Rene Pedersen

Boxnord.dk

☎️ 3167 0101