Fortrolighedserklæring

Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler om privatliv. 

Kontakt information.

Boxnord.dk      

Sjællandsvej 7

9900 Frederikshavn

E-mail: lone@boxnord.dk

Tlf. 31670101

Formål.

Vi indsamler og behandler persondata for at kunne opfylde vores forpligtelser over for vores kunder, for at kunne styre virksomheden, for at kunne opfylde vores forpligtelser over for brugere af vores hjemmesider og i øvrigt opfylde de krav, der stilles til os.

De personoplysninger, vi behandler, indhentes hovedsageligt fra dig direkte, fx via registrering af kunderelationer, henvendelser til os, aktivitet på hjemmesiden eller i appen mv.

Dine personlige data behandles fortroligt hos os, og kun dem, der har et officielt behov for os, vil have adgang til dine personlige data. Som hovedregel vil vi derfor ikke dele dine personlige data med nogen uden for Green Star Storage.

Personoplysninger kan blive gjort tilgængelige for tredjeparter, som hjælper os med den tekniske drift af vores IT- og regnskabssystemer.

Vi deler også dine data med følgende tredjepartsudbydere:

6Storage – CRM-system. Organiserer og gemmer information

Nets – behandler betalinger

Google (Google Analytics 4) – bruger interaktion med hjemmesiden.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside.

Rettigheder.

Du har flere rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger. Blandt andet adgang, rettelse, sletning, begrænsning, indsigelse mod behandling, dataportabilitet, tilbagekaldelse.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit privatliv, kan du kontakte os via e-mail eller telefon.

Vi kan ændre privatlivspolitikken fra tid til anden efter vores skøn. Hvis der sker væsentlige ændringer i privatlivspolitikken, vil du få tilsendt en e-mail herom.